1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (No Ratings Yet)
Loading...

Clash Of Clans Nasıl Oynanır?

Clash Of Clans Nasıl Oynanır?

Mobil oyun pazarının büyük bir bölümünü elinde bulunduran Clash Of Clans, bilgisayar oyunlarını arıtmayacak bir kurguya sahip olduğunu söyleyebiliriz. 100 milyondan fazla Andorid indirme sayısına ulaşan oyun İOS üzerinden de oynanarak kitlesini her geçen gün artırmaya devam etmekte. Oyunun amacına ve nasıl oynanılacağından bahsedecek olursak; oyuna başlayan her yeni oyuncuya verilen köyü geliştirmekle sorumlu olduklarını söyleyebiliriz. Dışarıdan gelen her saldırıya karşı kendilerini savunmak durumunda kalan oyuncular, köy gelişimi sırasında hem saldırı hem de savunma nesnelerini geliştirmekle yükümlüdürler. Clash of Clans Nasıl Oynanır? sorusunda stratejik gelişmelerin büyük önem arz ettiğini belirtmek istiyoruz. Oyun içerisinde hem saldırı hem de savunma düzenekleri belirlemeniz durumunda meydana gelen saldırılara karşı koyabilirken yapacağınız saldırılada oldukça ilerlemeler kat edebilirsiniz.

Clash of Clans Nasıl Oynanır? sorusu içerisindeki en önemli aşamanın altın ve iksirler olduğunu söyleyebiliriz. Oyun içerisindeki köy gelişimlerinin tamamını altın ile yapabileceğinizi belirtmek istiyoruz. İksirler ile asker üretimi konusunda gerekli en temel madde olduğunu, bu iki gereksinimin ya köylerinizde inşa edeceğiniz madenlerden ya da başka köylere yapacağınız saldırılardan elde edebilirsiniz. Size karşı yapılacak saldırılar sonucunda mağlubiyet yaşamanız durumunda köyünüzün 15 saatlik bir koruma kalkanı ile korunduğunu belirtmek istiyoruz. Strateji temelli bir oyun olmasından dolayı iyi gelişmeler yapılması durumunda oyun içerisinde oldukça güzel vakitler geçirebileceğinizi belirtmek istiyoruz.


Arkadaşlarınla Paylaş!

Yorum ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir